Parmen Zrt. | Soforallaspro.hu

Az oldal használata 2021. december 31-ig ingyenes!

Parmen Zrt.

Cég leírása

A Parmen Konzervipari Zrt. hőkezeléssel tartósított, tartósítószer-mentes zöldség- és gyümölcskonzerveket állít elő. Fő termékünk a Magozott meggybefőtt, de emellett cseresznye, szilva, alma, uborka, paprikafélék, vágott vegyes savanyúság szintén szerepel a termékpalettánkon. 

Az elkészült termékeinket saját fedett raktárakban tároljuk. Az évek során végrehajtott raktárkapacitás bővítésnek köszönhetően raktár felületünk meghaladja a 14 000 m2-t.

A szállításra előkészített termékeket saját szerelvényeinkkel is a Vevők telephelyére tudjuk szállítani belföldön és külföldön egyaránt. Logisztikai tevékenységünket úgy alakítottuk ki, hogy termékeink a megfelelő időpontban, a megfelelő helyen, a megfelelő mennyiségben és a megfelelő minőségben álljanak Vevőink rendelkezésére.

Hirdető összes álláshirdetése
soforallas
CE jogosítvány
600.000 Ft - 700.000 Ft
Budapesti indulással Nemzetközi nyerges hűtős szerelvényre keresünk tapasztalattal rendelkező gépkocsivezetőt ( MAN TGX nagyfülkés) 1 fős járatokra. Stabil hosszú távú, megbízható munkalehetőség. Kocsigazda rendszer ( hétvégék itthon ). Angliába és Svájcba fuvart nem vállalunk. Export – Import fuvarfeladatok. Nincs uniózás. AETR szerinti
Budapesti indulással Nemzetközi nyerges hűtős szerelvényre keresünk tapasztalattal rendelkező gépkocsivezetőt ( MAN TGX nagyfülkés) 1 fős járatokra. Stabil hoss...
Nemzetközi sofőr állás
Budapest