Adler-Trans Kft | Soforallaspro.hu

Az oldal használata 2021. december 31-ig ingyenes!

Adler-Trans Kft

Cég leírása

Társaságunk 1995-ben alakult, 100 %-ban magántulajdonú vállalkozásként működik, fő tevékenységi köre a nemzetközi közúti fuvarozás és szállítmányozás Európa országaiba.

Kiemelten kezeljük:

német, olasz, francia, benelux, angol és spanyol viszonylatokat.

Munkatársainkat, akik felsőfokú végzettséggel, több éves gyakorlattal, és széles kapcsolatrendszerrel rendelkeznek, a legkorszerűbb irodatechnika segíti.

Vállaljuk:

normál kereskedelmi áruk továbbítását ponyvás járműszerelvényekkel, kocsirakományként 0-24 tonnáig

kisebb tételű küldemények, részrakományok fuvarozását

kistételű, gyorsan továbbítandó áruk fuvarozását 40m3-ig illetve 3,5 tonnáig

hűtést ill. fűtést igénylő áruk fuvarozását

expressz (2 sofőrös) feladatok ellátását.

Megrendelőinknek személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani, akár kötött határidőkről, részrakományokról vagy just-in-time rendszerű fuvarozásról legyen szó. Munkatársaink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Információs rendszerünk, a számítógépes fuvarkövetési és nyilvántartási rendszerünk biztosítja, hogy megbízóink igény szerinti, naprakész és pontos tájékoztatást kapjanak. Minden munkatársunk és minden járművünk rendelkezik mobiltelefonnal a gyors és pontos információcsere érdekében. Kamionjainkban műholdas járműkövető rendszer is van.

Járműszerelvényeink a legkorszerűbb típusok, mindenben megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A rakfelület nagysága 34 eur paletta szállítását teszi lehetővé, belmagasság 2,70 – 3 m-ig változik